Tarka Sengiri

Mandolina marki Chiba, idealna do słupków (julienne). Szerokość robocza 120 mm. Poszczególne ostrza: 1 mm, 2,5 mm i 8 mm.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godzin
Chiba No. 67

Najnowsza mandolina marki Chiba i od razu HIT!
Idealna do plastrów i julienne.
Bardzo ostre ostrza wykonane ze stali nierdzewnej.
Regulowana grubość cięcia (od około 0,5 mm do 3.0 mm).
Szerokość robocza 67 mm.
Występuje w 3 kolorach: czarnym, różowym i beżowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godzin
CHIBA PEEL S z adapterem

Peel S to japońskie urządzenie firmy Chiba, służące to cięcia Katsuramuki (zob. film poniżej).
Dla wyjaśnienia: Katsuramuki to japońska sztuka przygotowania jedzenia. Polega na cięciu warzyw, owoców na bardzo cienkie plastry.
Peel S obsuguje się poprzez kręcenie korbką.
Grubość Katsuramuki od 0,3 mm.
Chiba Peel S z adapterem (jest wyposażona w dodatkowe przystawki/ostrza do robienia dekoracji).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godzin